Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Валя

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Валя
Коментари Харесай

Подаряваме ви елегантни подаръци за премиерата на „Мошенички от класа“!

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получат подарък  от нашата игра са :

1. Валя Николова - фишу

2. Огняна Младенова - фишу

3. Катерина Върбанова - несесер

....................................................................................................................................................................

Какво по-хубаво от момичешки тандем,  който натрива носовете на остарели измамници със жанр?

Днес в Клуба на девойките ви подаряваме две елегантни фишута и дамски несесер в златно. С тях можете да се появите на премиерата на в целия си искра и „ паралелно “ до двойката Ан Хатъуей и Ребъл Уилсън, които са звездите в комедията на годината, която излиза по кината на 10 май. 

В филмовия откъс на лентата виждаме срещата сред двете дами, концентрирали упоритостите върху концепцията да господстват над мъжете с единствената цел – да се снабдят с колкото се може повече… пари.



Но пътят до безспорното съвършенство в света на подлостта е сложен, а по тази причина са нужни обединените им старания. Майсторката в измамата Джоузефин (Ан Хатъуей) организира бързо образование на необиграната Пени (Ребъл Уилсън) и двете се впускатв премеждие, което ще ги сложи в функциите на съпернички, само че и на партньорки.



Резултатът от манипулативните им тактики ще забележим на 10 май, когато „ Мошенички от класа “ на режисьора Крис Адисън излиза по кината.

А в случай че желаете  фишу но Ан Хатъуей или хубав козметичен несесер в златно, участвайте в играта ни в Клуба на девойките от града. Успех!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР